Cart

Terrasverwarming 2000 W incl. afstandsbediening

Vanaf € 87,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999914121647

AREBOS Terrasverwarming 2000 W - incl. afstandsbediening

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, produceert deze warmtestraler van AREBOS infraroodwarmte voor het afzonderlijk verwarmen van terrassen, garages en buitenruimtes. Perfect voor restaurants, evenementen of achtertuinen. De flexibele warmteverdeler kan zeer snel worden geïnstalleerd en verwijderd.

Met een verwarmingsvermogen van 2000 W is deze kachel bijzonder krachtig. De AREBOS-warmtestraler is dankzij de infraroodtechnologie bovendien uiterst efficiënt: De warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht maar richt zich specifiek op mensen in de omgeving.

Daarnaast is het apparaat eenvoudig in gebruik. U hoeft zich niet eens dicht in de buurt van de kachel te bevinden. Gebruik simpelweg de afstandsbediening om het apparaat op eenvoudige en handige wijze te bedienen.

Bedien de drie warmtestanden (650W / 1350W / 2000W) gemakkelijk met de afstandsbediening of direct op het bedieningspaneel en verleng het buitenseizoen met je vrienden en familie!

LET OP: VERWIJDER DE TRANSPORTVERGRENDELING VOORDAT U DE STRAALKACHEL GEBRUIKT!


LAAG VERBLINDINGSNIVEAU: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Traditionele infrarood kachels zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook helder, intensief oranjeroodachtig licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van de radiator verminderen daarentegen de helderheid van het licht met 80 procent, waardoor de werkomgeving minder sterk wordt verlicht – en dat met een verwarmingsvermogen van 100 procent.


SPATWATERDICHT VOLGENS IP34
De terrasverwarmer is ideaal voor gebruik in serres, tuinhuisjes of voor verkoopstands. Dankzij de spatwaterdichte behuizing kan hij ook buitenshuis worden gebruikt, bijv. op een balkon of terras. Alle functies kunnen ook worden bediend vanaf het bedieningspaneel van de straalkachel - een blik op het geïntegreerde LED-display toont bijvoorbeeld welk verwarmingsniveau op dat moment is geselecteerd.


INGEBOUWDE KANTELBEVEILIGING
De geïntegreerde kantelbeveiliging schakelt de straalkachel automatisch uit als hij omvalt of wordt omgestoten. Uw veiligheid is onze prioriteit.


INFRAROOD AFSTANDSBEDIENING
Gebruik de meegeleverde infrarood afstandsbediening om het apparaat op afstand te bedienen. Maak het uzelf gemakkelijk!


GENTEGREERDE TIMER
Naast de 3 warmtestanden (650W/1350W/2000W) heeft de Arebos terrasverwarmer een 24-uurs timerfunctie, die u gemakkelijk kunt bedienen via het bedieningspaneel of de afstandsbediening.


MAXIMALE BESCHERMING
De nobele AREBOS kachel heeft een beschermrooster dat jou en je dierbaren beschermt tegen onvoorzichtigheid en verwondingen. Bij ons vind je alles om de gezelligheid van je woonkamer naar buiten te verplaatsen.

SKU
9999914121647
Gewicht
2,613.00 kgs
Leeftijdsaanbeveling
vanaf 18 jaar
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • Afstandsbediening
Speciale Kenmerken
  • LED-bedieningspaneel
  • 24-uurs timerfunctie
  • 3 warmtestanden (650W/1350W/2000W)
  • Zwenkbaar
  • Beschermende grille
  • Afstandsbediening
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Nee
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Stralingsverwarming
1x Afstandsbediening
1x Gebruikershandleiding

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Nee
Hoogte
30 cm
LED Display
Nee
Materiaal Behuizing
Aluminium
Aantal Pakketten
1
Statief
Nee
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Nee
Breedte
30 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?