Cart

Taal

Valuta

Elektrisch Gereedschap

← Doe-het-zelf
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos elektrisch gereedschap productcategorie biedt een verscheidenheid aan krachtige apparaten voor een breed scala aan doe-het-zelf en professionele toepassingen. De aangeboden elektrische gereedschappen omvatten sloophamers en boorhamers, die ideaal zijn voor het doorbreken van betonnen muren, het verwijderen van tegels of het boren van gaten in harde materialen.

Het assortiment omvat ook bovenfrezen, haakse slijpers, groeffrezen en kantfrezen, die veelzijdig zijn en nauwkeurig frees- en slijpwerk mogelijk maken. Elektrische zagen zoals decoupeerzagen en reciprozagen bieden een snelle en efficiënte manier om hout, metaal en andere materialen te zagen.

Polijstmachines en schuurmachines zoals betonschuurmachines, langnekschuurmachines en plafondschuurmachines zijn beschikbaar voor het polijsten en schuren van oppervlakken. Deze toestellen maken een professionele oppervlaktebehandeling mogelijk en zijn geschikt voor gebruik op bouwwerven en in de privésector.

Arebos biedt ook tafelboormachines voor nauwkeurig boorwerk en zandstraalcabines voor het verwijderen van roest, verf en andere verontreinigingen van verschillende oppervlakken. Alle Arebos elektrische gereedschappen worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak om professionele resultaten te bereiken.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?