Cart

Industriële stofzuigers

← Garage-uitrusting
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Industriële stofzuiger 1300W - 30L
    Vanaf € 94,90
    Toon Artikel
  2. Industriële stofzuiger 1600W - 30l
    Vanaf € 82,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De AREBOS industriële stofzuiger biedt optimale reinigingsresultaten, ongeacht de omstandigheden. AREBOS industriële stofzuigers gaan elke uitdaging aan. Droog, nat, fijn of grof - geen vuil ontsnapt aan de AREBOS stofzuiger.

Nat- en droogzuiger: De stofzuiger past zich flexibel aan elke omstandigheid aan en neemt daarom ook vloeistoffen op zonder resten achter te laten. Deze worden opgevangen in het reservoir en geleegd via de waterafvoer. De AREBOS natzuiger kan worden gebruikt met een vouwfilter of papieren opvangzak. De stofzuiger past zich flexibel aan alle omstandigheden aan en zuigt daarom ook vloeistoffen op zonder resten achter te laten. Deze worden opgevangen in het reservoir en tot de laatste druppel afgevoerd via de wateruitlaat.

Uitblaasfunctie: De uitblaasfunctie blaast kleine vuildeeltjes uit moeilijk bereikbare plaatsen. Schakel eenvoudig tussen de verschillende aansluitslangen. Hiervoor draai je de slang in de snelsluiting - klik je hem vast - en klaar is Kees. De zuigmond met combi-inzetstuk kan gebruikt worden voor zowel tapijt als gladde vloeren. Het speciaal ontworpen spleetmondstuk helpt bij smalle hoekjes en hoeken. Bij nat stofzuigen beschermt een extra schuimfilter de motor tegen vervuiling.

Kan ook worden gebruikt als aszuiger: De AREBOS industriële stofzuiger is uitgerust met een uitgebreid assortiment accessoires, zoals een schuimfilter voor nat zuigen, een vouwfilter voor stofzuigen, een combinatiezuigmond voor tapijten en gladde vloeren en een spleetzuigmond voor moeilijk bereikbare smalle plekken. Een ander toepassingsgebied is aszuigen. In de zomer voor het schoonmaken van de barbecue, in de winter voor het schoonmaken van de schoorsteen of voor andere doeleinden zoals in je werkplaats.

Flexibel gebruik: De 4 meter lange kabel biedt je veel bewegingsvrijheid. De kabelhouder op het apparaat voorkomt ongelukken tijdens het werk. De stevige draaggreep en vier soepel 360° draaiende zwenkwielen zorgen voor moeiteloos en handig transport.

Eenvoudige verwijdering dankzij waterafvoer: De AREBOS industriële stofzuiger is verkrijgbaar met de 4in1-functie. De stofzuiger stopt niet bij vloeistoffen. Deze kunnen na het stofzuigen volledig worden afgevoerd via de waterafvoer. Of het nu gaat om het reinigen van de open haard, het stofzuigen van de barbecue of na een tuinfeest thuis - met het juiste filter is het opzuigen van as in een handomdraai gebeurd.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?