Cart

Gereedschapswagens

← Garage-uitrusting
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Werkplaatswagen - 4 palen en Gereedschapskist
  Vanaf € 109,90
  Toon Artikel
 2. Werkplaatswagen - 4 palen met Gereedschapsassortiment
  Vanaf € 184,90
  Toon Artikel
 3. Werkplaatswagen - 7 palen
  Vanaf € 122,90 Normale prijs € 124,90
  Toon Artikel
 4. Servicewagen 3 lagen - Set van 8
  Vanaf € 114,90
  Toon Artikel
 5. Werkplaatswagen - 9 palen
  Vanaf € 136,90 Normale prijs € 139,90
  Toon Artikel
 6. Werkplaatswagen - 5 laden
  Vanaf € 109,90
  Toon Artikel
 7. Werkplaatswagen - 9 palen - Twee toon
  Vanaf € 129,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je je werkplaats netjes houden? Dan zijn de werkplaatswagens van AREBOS iets voor jou! Organisatie en orde zijn allesbepalend in elke werkplaats. Veelgebruikt gereedschap moet altijd bij de hand zijn, zonder te hoeven zoeken. Het is de perfecte aanvulling voor elke werkplaats, autoreparatiewerkplaats of hobbywerkplaats. Voor hobbyisten en professionele vakmensen!

AREBOS werkplaatswagens bieden hiervoor veel plaats en overtuigen tegelijkertijd door hun hoogwaardige verwerking en bijzonder stevige constructie en zijn gemaakt van robuust plaatstaal. AREBOS staat voor hoge kwaliteit zonder compromissen. De producten worden samen met vakmensen ontwikkeld en voldoen aan de hoge verwachtingen van professionals in handel en industrie.

Interlock systeem: U kunt uw gereedschap perfect organiseren in de uittrekbare laden. De laden openen en sluiten soepel dankzij de kogelgelagerde laden. Ze hebben een vergrendelingsfunctie zodat ze niet vanzelf opengaan. Antislipmatten zorgen ervoor dat het gereedschap op zijn plaats blijft.

Flexibel gebruik: De grote werkplaatswagen overtuigt met veel opbergruimte voor je werkplaatsaccessoires, die je altijd bij de hand moet hebben. De 4 stevige wielen zorgen ervoor dat de werkplaatswagen nauwkeurig en gemakkelijk te manoeuvreren is, waarvan 2 met parkeerrem.

Mobiele gereedschapswagen: Uitgerust met soepel lopende, voorgemonteerde wielen kan de werkplaatswagen gemakkelijk worden verplaatst, zelfs als hij zwaar beladen is, en biedt daardoor meer flexibiliteit. Met de centrale vergrendeling kun je ook alle laden tegelijk vergrendelen, zodat je de gereedschapskoffer zonder problemen kunt vervoeren.

Perfect uitgerust voor elke werkplaats: Dankzij het gevarieerde aanbod kun je een gereedschapswagen kopen met gevulde laden of leeg zonder gereedschap, afhankelijk van je wensen. De werkplaatswagens hebben 4-9 compartimenten en kunnen dus worden aangepast aan uw wensen voor een kleine of grote gereedschapswagen. Als je echter een servicewagen nodig hebt, kun je kiezen tussen 2 en 3 compartimenten, afzonderlijk of in sets van 2.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?