Cart

Handgereedschap

← Doe-het-zelf
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Gereedschapskisten met 3 lades
    Vanaf € 49,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos handgereedschap biedt een veelzijdige selectie van gereedschap van hoge kwaliteit voor verschillende toepassingen in de handel en doe-het-zelf projecten. Het assortiment omvat gereedschapskoffers in verschillende designs en kleuren, zowel met als zonder gereedschap, om aan individuele behoeften te voldoen. Deze gereedschapskoffers zijn robuust, goed georganiseerd en bieden een praktische oplossing voor het opbergen en vervoeren van gereedschap.

Speciale nadruk ligt op geteste en veilige doorslijpschijven in verschillende maten (115mm, 125mm, 180mm en 230mm). Deze doorslijpschijven kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid en zijn geschikt voor een breed scala aan doorslijptoepassingen.

Arebos biedt ook een uitgebreide 108-delige dopsleutelset en een Torx dopsleutelset. Deze sets bevatten een selectie van hoogwaardige doppen en moerdoppen die onmisbaar zijn voor diverse werkzaamheden in het vak. Ze zijn zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan toepassingen af te dekken en efficiënte werkmethodes mogelijk te maken.

Arebo's handgereedschap staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit en is een ideale keuze voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar betrouwbaar gereedschap om hun projecten tot een goed einde te brengen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?