Cart

Driewielers

← FableKids
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Driewieler Noemi
  Vanaf € 94,90
  Toon Artikel
 2. Fablekids 7in1 Driewieler FINN
  Vanaf € 104,90 Normale prijs € 104,90
  Toon Artikel
 3. FableKids Driewieler EMMA
  Vanaf € 52,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De driewielers van FableKids zijn een veelzijdige en aantrekkelijke selectie kindervoertuigen die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen. Elk model is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van kinderen van verschillende leeftijden.

Deze driewielers zijn niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam, ze zijn ook multifunctioneel, wat betekent dat ze verschillende functies hebben om het plezier en de veiligheid van het rijden te maximaliseren. Sommige modellen hebben verstelbare zittingen, veiligheidsgordels en afneembare zonnekappen ter bescherming tegen zon en regen.

FableKids driewielers zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan levendige kleuren die de individuele smaak en persoonlijkheid van elk kind weerspiegelen. Van felrood tot felblauw tot vrolijk geel, er is een kleuroptie naar ieders smaak.

Of je nu in de tuin speelt, op de speelplaats of door de buurt wandelt, de driewielers van FableKids zorgen voor urenlang plezier en avontuur voor kleine ontdekkingsreizigers.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?