Cart

Oefenbal

← KM-Fit
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. KM-Fit gymnastiekbal 55 cm
  Vanaf € 16,90
  Toon Artikel
 2. KM-Fit gymnastiekbal 65 cm
  Vanaf € 19,90
  Toon Artikel
 3. KM-Fit gymnastiekbal 75 cm
  Vanaf € 19,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De KM-Fit oefenballen zijn veelzijdige trainingsapparaten die kunnen worden gebruikt voor verschillende fitness- en gymnastiekoefeningen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om te voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van gebruikers.

De oefenballen zijn verkrijgbaar in maten variërend van 45 cm tot 85 cm in diameter, waarbij elke maat geschikt is voor specifieke lichaamsafmetingen en trainingsdoelen. Een kleinere bal is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die kleiner zijn dan 160 cm, terwijl een grotere bal wordt aanbevolen voor mensen die langer zijn dan 185 cm.

De kleurkeuze varieert per fabrikant en model, maar meestal zijn gymnastiekballen verkrijgbaar in een verscheidenheid aan aantrekkelijke kleuren, variërend van levendig blauw en groen tot rustgevend roze en paars. Dankzij deze verscheidenheid aan kleuren kunnen gebruikers een bal kiezen die past bij hun persoonlijke stijl of trainingsomgeving.

De KM-Fit oefenballen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat een veilige en stabiele ondersteuning biedt tijdens het trainen. Ze zijn gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen en kunnen gemakkelijk worden vervoerd en opgeborgen. De ballen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor oefeningen om spieren te versterken, balans en coördinatie te verbeteren en voor revalidatie na blessures.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?