Cart

fruit_shredder

← Keuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos fruitmolen is een hoogwaardig en efficiënt apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor het verwerken van fruit, met name voor het maken van vers sap of vruchtenmoes. Deze fruitmolen kenmerkt zich door zijn robuuste constructie en gebruiksgemak.

Met een krachtige motor en scherpe roestvrijstalen messen maalt de Arebos fruitmolen moeiteloos verschillende soorten fruit, zoals appels, peren en druiven. Het apparaat is uitgerust met verschillende snelheidsinstellingen waarmee je de versnippersnelheid kunt aanpassen aan je behoeften.

De fruitmolen heeft een ruime vultrechter waardoor je gemakkelijk stukken fruit kunt toevoegen en de kans op verstoppingen minimaal is. Een zeef zorgt ervoor dat de resten effectief worden gescheiden om een helder sap of vruchtvlees te verkrijgen.

Dankzij de eenvoudige reinigingsfuncties is de Arebos fruitmolen ook zeer gebruiksvriendelijk. De afneembare onderdelen kunnen eenvoudig uit elkaar gehaald en gereinigd worden, waardoor het onderhoud van het apparaat eenvoudig is.

Of het nu voor thuisgebruik is of voor gebruik in kleine fruitverwerkende bedrijven, de Arebos fruitmolen biedt een betrouwbare oplossing voor het efficiënt verwerken van fruit en de productie van heerlijke sappen en puree.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?