Cart

Cementmolens en bouwmachines

← Speciaal gereedschap
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos Schelp & Beton productcategorie biedt een assortiment gereedschappen en apparatuur speciaal ontwikkeld voor bouwwerkzaamheden in de schelp- en betonsector. De belangrijkste producten in deze categorie zijn betontrilnaalden en handmixers.

Betontrilnaalden zijn krachtige toestellen die gebruikt worden om pas gestort beton te verdichten en luchtbellen te verwijderen. Dit verbetert de sterkte en duurzaamheid van het beton en helpt bij het verkrijgen van een gladde en gelijkmatige afwerking. Arebo's betontrilnaalden zijn robuust gebouwd en leveren hoge prestaties voor gebruik op bouwplaatsen van verschillende grootte.

Handmixers zijn draagbare apparaten voor het mengen van beton, mortel, gips en andere bouwmaterialen. Ze stellen gebruikers in staat om materialen snel en efficiënt te mengen, wat tijd en arbeid bespaart. Arebos handmixers zijn ergonomisch ontworpen en bieden gebruiksgemak en betrouwbare prestaties voor diverse bouwtoepassingen.

In het algemeen bieden de Arebos producten in de categorie Carcass & Concrete een betrouwbare oplossing voor aannemers, bouwvakkers en doe-het-zelvers die gereedschap van hoge kwaliteit nodig hebben voor hun bouwprojecten.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?