Cart

Bakker

← Keuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek je nieuwe keukenhulp: de AREBOS broodbakmachine! Als je vandaag om 20:30 uur beseft: Morgen om 7:00 uur wil ik genieten van versgebakken brood, dan is dat geen probleem voor deze broodbakmachine.

Timerfunctie: Je doet de ingrediënten in de bak, selecteert het programma, stelt de bruiningsgraad van de broodkorst in met de bruiningsknop, voert het gewicht in en stelt 10 uur en 30 minuten in met de timerknop. De heerlijke geur van versgebakken brood zal de keuken vullen! Je kunt tot 15 uur van tevoren instellen wanneer je brood klaar moet zijn. Je kunt dus uitslapen en 's ochtends wakker worden met de geur van versgebakken brood.

Een multitalent: de broodbakmachine kan niet alleen bakken, maar ook heerlijke jam bereiden: Giet er gewoon fruit en suiker in en geniet kort daarna van je zelfgemaakte jam. De heerlijke recepten voor een broodbeleg met een laag suikergehalte, zoals aardbeien- of abrikozenjam, maar ook voor heerlijke compote, bijvoorbeeld van rode vruchten of appelmoes, zijn inbegrepen.

Breed scala aan programma's: Naast 3 bruiningsniveaus biedt de broodbakmachine ook keuze uit 3 broodformaten (1000/1250/1500 g). Met een keuze uit 15 broodprogramma's kun je nu eenvoudig elke dag zelf het plezier op tafel brengen. De gebruikersinterface is uitgerust met een display. Voor maximale eenvoud kunnen geselecteerde instellingen op het scherm gevolgd worden.

Gemakkelijk schoon te maken: Verwijderbaar bakje met antiaanbaklaag om het brood gemakkelijk te verwijderen. Vaatwasmachinebestendig. Je hoeft niet meer vroeg op te staan om 's ochtends van vers brood te genieten.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?