Cart

Spanbanden

← Auto- en motoraccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Er zijn maar een paar eenvoudige stappen nodig, maar ze kunnen levens redden: onze AREBOS spanbanden beschermen weggebruikers tegen ernstige ongevallen. Het vastzetten van ladingen is niet alleen zinvol, maar ook een vereiste voor veel particuliere en commerciële transporten. AREBOS biedt u daarom een grote keuze aan eenvoudig te gebruiken producten voor het professioneel vastzetten van ladingen.

Geschikt voor motor- of autotransport: Zelfs als je motor zelf je bagage wordt: Met de spanband van AREBOS zet u hem veilig vast. Geen zoekgeraakte lading meer: Met onze AREBOS spanband zit je altijd aan de veilige kant tijdens transport. Om een hoge scheurvastheid te garanderen, zijn onze spanbanden gemaakt van 100% polyester.

Hoge belastbaarheid voor veilig transport: Onze spanbanden garanderen een extreem hoge belastbaarheid, een geavanceerd ratelontwerp dat het risico op letsel en onbedoeld openen uitsluit, en een maximale spankracht. De spanbanden zijn ideaal voor autotransport, voor je motor of fietsendrager.

De veiligheid van de spanbanden is getest: In overeenstemming met de AfPS GS 2014:01 testbasis, ben je er bij de aankoop van AREBOS spanbanden ook zeker van dat ze goed zijn voor je gezondheid. Grenswaarden voor zorgwekkende stoffen zijn tot in detail onderzocht.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?