Cart

Wandplanken

← Garage-uitrusting
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Gereedschapswand 17 delig
    Vanaf € 32,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos wandplanken bieden een praktische oplossing voor het organiseren en opbergen van gereedschap, accessoires en andere spullen in je garage, werkplaats of andere ruimte die extra opbergmogelijkheden nodig heeft. Deze robuuste wandplanken zijn gemaakt van hoogwaardig staal en bieden een stevige constructie die zorgt voor een hoog draagvermogen.

Een opvallend kenmerk van deze wandplanken zijn de meegeleverde stapelboxen, waarmee kleinere spullen efficiënt kunnen worden opgeborgen. Deze transparante dozen zijn stapelbaar en bieden een duidelijk zicht op de inhoud, waardoor ze gemakkelijk te organiseren en terug te vinden zijn.

Daarnaast hebben de Arebos wandplanken geïntegreerde gereedschaphouders waarin je je gereedschap veilig en netjes kunt opbergen. Deze houders bieden een praktische oplossing voor het opbergen van handgereedschap, elektrisch gereedschap en andere apparatuur, zodat je ze altijd bij de hand hebt.

De installatie van de Arebos wandplanken is eenvoudig en ongecompliceerd en ze kunnen gemakkelijk aan elke muur worden bevestigd. Met hun functionele ontwerp en hoge draagvermogen zijn deze wandplanken de ideale oplossing voor organisatie en opslag in verschillende omgevingen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?