Cart

Sapcentrifuge

← Keuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos biedt een breed assortiment fruitpersen die zich kenmerken door hun hoge kwaliteit, efficiëntie en veelzijdigheid. Deze persen zijn speciaal ontworpen om fruit zoals appels, peren of druiven moeiteloos te persen tot heerlijk sap of cider. Arebos fruitpersen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan verschillende behoeften en productievolumes.

De kleinere versie van de Arebos fruitpersen is ideaal voor thuisgebruik of kleinere hoeveelheden fruit. Dankzij het compacte ontwerp en het handige formaat is hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Deze modellen zijn perfect voor hobbytuinders of kleinere gezinnen die willen genieten van vers sap in kleine hoeveelheden.

Voor grotere productiehoeveelheden en commercieel gebruik biedt Arebos ook fruitpersen in grotere maten. Deze modellen zijn robuust gebouwd en kunnen grote hoeveelheden fruit efficiënt verwerken. Ze zijn bijzonder geschikt voor fruittelers, landbouwers of kleine sapproducenten die een betrouwbare en efficiënte fruitpers nodig hebben.

Ongeacht de grootte, worden alle Arebos fruitpersen gekenmerkt door hoogwaardige materialen en een duurzame constructie. Ze zijn eenvoudig te monteren, te reinigen en te onderhouden, wat ze nog gebruiksvriendelijker maakt. Met hun krachtige persmechanismen en effectieve sapopbrengst garanderen Arebos fruitpersen altijd eersteklas resultaten en vers, gearomatiseerd sap voor elke behoefte.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?