Cart

Kinder autostoelen

← FableKids
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. FableKids Baby Autostoeltje i-Size
  Vanaf € 82,90
  Toon Artikel
 2. FableKids Autostoel MIKA i-Size
  Vanaf € 56,90
  Toon Artikel
 3. FableKids autostoel Isofix 360° NOBLE i-Size
  Vanaf € 114,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De autostoeltjes van FableKids bieden een veilige en comfortabele oplossing voor het vervoeren van kinderen in de auto. De stoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van ouders.

Sommige modellen zijn uitgerust met het Isofix-systeem, waarmee ze gemakkelijk en veilig in de auto kunnen worden bevestigd, terwijl andere modellen kunnen worden vastgemaakt met de traditionele autogordel. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen ouders de juiste autostoel voor hun voertuig kiezen.

De autostoeltjes van FableKids zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren die passen bij de stijl en voorkeuren van het gezin. Van klassiek zwart tot levendige kleuren en neutrale tinten, er is voor elk wat wils.

Bovendien biedt FableKids autostoeltjes die naar achteren of naar voren gericht kunnen worden gebruikt. Naar achteren gerichte zitjes bieden extra bescherming voor baby's en peuters, terwijl naar voren gerichte zitjes een comfortabele oplossing bieden voor oudere kinderen.

Over het geheel genomen bieden de autostoeltjes van FableKids een veilige, praktische en stijlvolle optie voor gezinnen die op zoek zijn naar hoogwaardige autostoeltjes.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?