Cart

Ventilatoren

← Huis Techniek
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kolomventilator 50W - Wit
  Speciale prijs € 35,90 Normale prijs € 36,90
  Toon Artikel
 2. Vloerventilator 55W
  Speciale prijs € 64,90 Normale prijs € 66,90
  Toon Artikel
 3. Kolomventilator 40W - Wit
  Speciale prijs € 35,90 Normale prijs € 36,90
  Toon Artikel
 4. Luchtcirculatieventilator 55W - 3D Modus
  Speciale prijs € 64,90 Normale prijs € 66,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos ventilatoren bieden een breed scala aan mogelijkheden voor een aangename luchtcirculatie in elke ruimte. Van vloerventilatoren en voetventilatoren tot torenventilatoren en tafelventilatoren - er is een geschikt model voor elke behoefte.

Arebos vloerventilatoren worden gekenmerkt door hun hoge prestaties en robuust ontwerp. Ze zijn ideaal voor grotere ruimtes en zorgen voor efficiënte koeling, zelfs op warme dagen.

De voetventilatoren bieden een flexibele oplossing omdat ze in hoogte verstelbaar zijn en de luchtstroom dus kan worden aangepast. Ze zijn een uitstekende keuze voor woon- en slaapkamers.

Torenventilatoren zijn ruimtebesparend en toch krachtig. Hun slanke ontwerp past harmonieus in elke omgeving en zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling in de ruimte.

De tafelventilatoren zijn compact en praktisch. Ze zijn perfect voor kleine kamers, werkplekken of zelfs voor op het nachtkastje.

Arebos biedt ook innovatieve 3D ventilatoren, die gebruik maken van een unieke technologie om een bijzonder effectieve luchtcirculatie te garanderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensniveaus en bieden verschillende functies, waaronder modellen met afstandsbediening voor extra gemak.

Arebos ventilatoren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze harmonieus kunnen worden geïntegreerd in elk ruimteconcept. In wit, zwart of een andere kleur - ze zien er niet alleen goed uit, maar zorgen ook voor een aangenaam binnenklimaat.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?