Cart

Airtrack - vloer turnmat

← KM-Fit
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. KM-Fit AirTrack Gym Mat 4 m
  Vanaf € 142,90 Normale prijs € 144,90
  Toon Artikel
 2. KM-Fit AirTrack Gym Mat 3 m
  Vanaf € 126,90 Normale prijs € 128,90
  Toon Artikel
 3. KM-Fit AirTrack Gym Mat 5 m
  Vanaf € 161,90 Normale prijs € 164,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De KM-Fit Airtrack vloeroefenmatten zijn een hoogwaardige oplossing voor gymnastiek en gymnastiekoefeningen die geschikt zijn voor gebruik thuis, in sportscholen of in professionele trainingscentra. Deze matten zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig PVC-materiaal dat een goede elasticiteit en schokabsorptie biedt.

De matten zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan individuele eisen en beschikbare ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, groen, rood en zwart, om tegemoet te komen aan een breed scala aan smaken en voorkeuren.

Door hun opblaasbare constructie zijn de Airtrack-vloermatten licht en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en op te bergen zijn wanneer dat nodig is. Ze kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden om een groter trainingsoppervlak te creëren of om verschillende oefeningen uit te voeren.

Met hun antislip oppervlak bieden de KM-Fit Airtrack vloertrainingsmatten een veilige ondergrond voor een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder sprongen, handstanden, rollen en nog veel meer. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat langdurig gebruik vergemakkelijkt.

In het algemeen zijn de KM-Fit Airtrack vloertuinmatten een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilig en comfortabel trainingsoppervlak dat ook veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk in gebruik is.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?