Cart

Trampolines

← Sport en Beweging
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AREBOS trampolines zijn fitness- en speeltoestellen voor jong en oud! Je kunt kiezen uit 244 cm, 305 cm en 366 cm.

Stabiele trampoline voor veilig plezier: De AREBOS trampoline heeft drie stabiele poten, een net om uit de trampoline vallen te voorkomen en een ladder voor gemakkelijke toegang. De scheurvaste springmat is optimaal gespannen dankzij de robuuste veren en de veren zijn afgedekt met een gewatteerde beschermrand.

Haal het meeste uit de trampoline: trampolinespringen is niet alleen heel leuk, het traint ook je lichaam. Het bevordert de motoriek en lichaamsbeheersing, versterkt je spieren en gewrichten, verbetert je balans en coördinatie en helpt stress te verminderen.

Blijf fit en gezond op een leuke manier: blijf fit en doe iets goeds voor je lichaam met de AREBOS fitness trampoline. Of je nu beginner of pro bent, met de AREBOS fitness trampoline train je je hele lichaam, je uithoudingsvermogen, maar ook je sprongkracht, balans en motoriek. Je verbrandt op een speelse manier calorieën en stimuleert je diepe spieren. Je verbetert ook je gezondheid en versterkt je immuunsysteem en afweer.

Hoge mate van veiligheid voor gebruik binnen en buiten: De rubberen doppen op de trampolinepoten voorkomen dat de trampoline wegglijdt, terwijl de geïntegreerde randafdekking verwondingen voorkomt. De trampoline is draagbaar en weerbestendig en kan daarom zonder problemen binnen of buiten worden gebruikt. De trampoline heeft ook een maximaal draagvermogen van 120 kg.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?