Cart

Lieren

← Garage-uitrusting
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De AREBOS elektrische kabellier is de ideale helper in je werkplaats. Hij maakt het heffen en verplaatsen van lasten in kleine ruimtes gemakkelijk.

Robuuste staalkabel: De krachtige motor in combinatie met de robuuste staalkabel is ideaal voor veel verschillende hijswerkzaamheden. De staaldraadtakel wordt bediend met een handbediening die via een lange kabel verbonden is met de elektrische staaldraadtakel. Hierdoor kun je de kabeltakel gemakkelijk en veilig vanaf de grond bedienen.

Hoge hijscapaciteit tot 1000 kg: wanneer de kabellieren zonder katrol worden gebruikt, bereiken ze een grotere hijshoogte tot 12 meter. De snelheid neemt toe tot 8 m/min. De maximale hefcapaciteit is 100 kg, 200 kg, 300 kg, 400 kg of 500 kg (afhankelijk van het model). Als je zwaardere lasten wilt tillen, wordt het gebruik met de terugloopschijf aanbevolen. Deze zorgt ervoor dat de maximale hefcapaciteit wordt verdubbeld - tot 1000 kg (afhankelijk van het model). De snelheid is 4 m/min en de maximale hefhoogte is 6 m.

Praktische afstandsbediening: De afstandsbediening is verbonden met de elektrische staaldraadtakel via een 1,35 m lange kabel. Hij heeft een tuimelschakelaar voor heffen en dalen. De noodstopschakelaar zorgt voor meer veiligheid.

GS getest: Elk van onze elektrische kabellieren is getest door het Duitse testinstituut TÜV Rheinland en heeft het GS-keurmerk (Tested Safety) gekregen.

Extra zwenkarm van AREBOS: De zwenkarm kunt u apart bij ons kopen. Dit eenvoudig te monteren hijsframe is ideaal voor zware hijswerkzaamheden. De steiger kan 180° worden gedraaid wanneer deze vrij is gemonteerd, waardoor uw takel zeer flexibel is. Dankzij het compacte formaat past het hijsframe in alle werkplaatsen, garages of opslagruimtes. De robuuste constructie van hoogwaardig staal is zeer duurzaam en veilig.

Snelle en eenvoudige montage: deze zwenkarm wordt bevestigd aan ronde stangen of buizen en kan tot 1000 kg tillen of dragen bij gebruik met elektrische takels. De lengte van de arm is 750 mm.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?