Cart

Taal

Valuta

Doorslijpschijven

← Handgereedschap
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos doorslijpschijven zijn slijp- en doorslijpschijven van hoge kwaliteit die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, waaronder 115mm, 125mm, 180mm en 230mm. Deze schijven zijn ideaal voor gebruik in haakse slijpmachines en andere handslijpmachines. Ze zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor verschillende materialen zoals metaal, steen, beton en tegels.

De doorslijpschijven worden gekenmerkt door hun hoge prestaties en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgvuldig geproduceerd om consistente snijprestaties en een lange levensduur te garanderen. De schijven zijn ontworpen om nauwkeurig en efficiënt te snijden en bieden een goede controle en hanteerbaarheid tijdens het gebruik.

Bovendien zijn Arebos doorslijpschijven ontworpen om een minimum aan stof en vonken te genereren, wat de werkveiligheid verbetert en de werkomgeving schoner maakt. Ze zijn eenvoudig te monteren en bieden betrouwbare prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden.

In het algemeen zijn Arebos doorslijpschijven een betrouwbare keuze voor professionele vakmensen en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar slijp- en doorslijpschijven van hoge kwaliteit die nauwkeurige sneden en een lange levensduur bieden.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?