Cart

Taal

Valuta

Balans

← KM-Fit
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De KM-Fit balansplanken zijn veelzijdige trainingsapparaten ontworpen om balans, stabiliteit en core strength te verbeteren. Deze balansplanken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen om aan de behoeften en vaardigheden van de gebruiker te voldoen.

De planken zijn meestal voorzien van een antislip oppervlak om de veiligheid tijdens de training te garanderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder platte planken, halfronde planken en wiebelplanken met een gebogen onderkant.

Trainen met KM-Fit balansplanken kan verschillende voordelen bieden. Door te trainen op een instabiel oppervlak worden de kleine spieren en stabilisatoren in het lichaam geactiveerd, wat leidt tot een betere coördinatie en proprioceptie. Daarnaast kunnen balansplanken helpen bij het verbeteren van de houding, het voorkomen van blessures en het verbeteren van prestaties bij verschillende sporten.

De KM-Fit balansplanken zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en kunnen worden geïntegreerd in verschillende trainingsroutines en oefeningen, waaronder yoga, Pilates, fysiotherapie en functionele training. Ze zijn ook gemakkelijk draagbaar en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor ze een praktische optie zijn voor training thuis of in de sportschool.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?