Cart

Pompen

← Tuinbenodigdheden
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Huiswaterpomp 1200W
    Speciale prijs € 124,90 Normale prijs € 129,90
    Toon Artikel
  2. Kleine Pompstation 600W
    Speciale prijs € 94,90 Normale prijs € 96,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos pompen omvatten een breed assortiment hoogwaardige apparaten voor diverse toepassingen. De dieptebronpompen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in diepe putten en bieden een betrouwbare pompcapaciteit met verschillende prestatie-eisen. Met verschillende modellen en prestatieniveaus kunnen klanten de juiste pomp kiezen voor hun individuele eisen.

Arebos biedt ook huishoudelijke waterleidingen die zorgen voor een efficiënte watervoorziening voor huishoudens. Deze systemen zijn ideaal voor het gebruik van regenwater of bronwater en zorgen voor een constante waterdruk in huis.

Voor de afvoer van afvalwater biedt Arebos ook kleine opvoerinstallaties die zijn ontwikkeld voor de betrouwbare afvoer van afvalwater uit sanitaire voorzieningen in kelders of ondergrondse ruimten. Deze compacte pompen zorgen voor een effectieve en hygiënische afvoer van afvalwater, zelfs in moeilijke omgevingen.

In het algemeen worden Arebos pompen gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties en bieden ze een optimale oplossing voor diverse toepassingen op het gebied van watervoorziening en afvalwaterverwerking.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?