Cart

Batterij Oplader

← Auto-onderhouds- en -reparatiesets
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos acculader/jumper is een veelzijdig en krachtig apparaat dat zowel kan worden gebruikt voor het opladen van autoaccu's als voor het starten van voertuigen. Dankzij het robuuste ontwerp en de vele functies is dit apparaat ideaal voor gebruik in de werkplaats, garage of onderweg.

Het apparaat heeft meerdere oplaadprogramma's waarmee verschillende soorten accu's efficiënt en veilig kunnen worden opgeladen, waaronder loodzuur-, gel- en AGM-accu's. Het heeft ook een jumpstartfunctie waarmee voertuigen met ontladen accu's snel weer aan de praat kunnen worden gekregen.

De bediening van de Arebos acculader is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, met een duidelijk display en intuïtieve bediening. Hij biedt ook verschillende veiligheidsfuncties zoals overbelastingsbeveiliging, beveiliging tegen omgekeerde polariteit en ingebouwde kortsluitbeveiliging om een veilig gebruik te garanderen.

Met zijn compacte formaat en draagbare ontwerp is de Arebos acculader/jumper ideaal voor gebruik thuis, in de auto of in de werkplaats. Het is een betrouwbaar en praktisch hulpmiddel om accu's op te laden en voertuigen weer op weg te helpen en mag in geen enkele autowerkplaats of garage ontbreken.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?