Cart

Montage rollerboard

← Auto- en motoraccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos montagerolplank met zitfunctie en wielen is een praktisch hulpmiddel voor klussers en doe-het-zelvers en biedt hen een comfortabele werkhouding voor diverse montage- en reparatieklussen. Het rolbord is uitgerust met vier robuuste wielen die het mogelijk maken om gemakkelijk in alle richtingen te bewegen zonder te hoeven opstaan.

De geïntegreerde zitting biedt extra comfort en ondersteunt de gebruiker bij het werken op lage hoogte, wat vooral gunstig is voor langere projecten of werken dicht bij de grond. De zitting is gewatteerd en ergonomisch gevormd voor een comfortabele zithouding en minder belasting van de rug.

De montagedolly is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een stabiel en veilig werkplatform. Hij heeft een groot draagvermogen om aan de eisen van verschillende toepassingen te voldoen. Met zijn veelzijdige functionaliteit en gebruiksvriendelijke ontwerp is de Arebos montagerol een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig montage- en reparatiewerkzaamheden uitvoert.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?