Cart

Taal

Valuta

Hometrainer

← KM-Fit
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De KM-Fit hometrainer is een hoogwaardig trainingsapparaat om thuis op te trainen. Met zijn stevige frame en stabiele constructie biedt hij een veilige en comfortabele manier om cardio- en duurtrainingen uit te voeren. De hometrainer heeft een verstelbaar zadel en stuur waarmee de gebruiker de ideale positie kan instellen voor een effectieve en comfortabele trainingssessie.

Het apparaat is uitgerust met een krachtig weerstandssysteem waarmee de gebruiker de moeilijkheidsgraad van de training kan aanpassen en zowel beginners als gevorderden kan uitdagen. Met het geïntegreerde LCD-scherm kunnen gebruikers de voortgang van hun training bijhouden, inclusief tijd, snelheid, afstand en verbrande calorieën.

De KM-Fit hometrainer is compact en ruimtebesparend, waardoor hij ideaal is voor thuis, op kantoor of in kleine trainingsruimtes. Dankzij de eenvoudige bediening en het gebruiksvriendelijke ontwerp is de hometrainer perfect voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus die hun gezondheid en conditie willen verbeteren.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?