Cart

Honing Extractor

← Tuinbenodigdheden
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek de AREBOS honingzuigers - Eco, Premium en Elektrisch! De AREBOS honingzuiger is ideaal om honing uit een raat te halen zonder de raat te beschadigen.

Duurzame en veilige constructie: De AREBOS zelfdraaiende extractor is gemaakt van roestvrij staal en is zeer stevig. Het draagelement is ontworpen voor vier honingraten. Tijdens het draaien worden de raten tangentieel tegen de wand van de kamer geplaatst. Na het draaien worden de raten handmatig om hun eigen as gedraaid om de honing aan beide kanten te extraheren. Het voordeel hiervan is dat er geen hoge druk op de raten staat, waardoor deze procedure bijzonder zacht is. De smalle ronde staafafstand van de extractiekorf voorkomt effectief kuitbreuk.

Roestvrijstalen honingvanger: Dankzij de roestvrijstalen knijpkraan kan de geëxtraheerde honing gemakkelijk weglopen. De licht gebogen poten garanderen een stevige stand, zelfs met een zware lading. Dankzij het transparante deksel kun je het extractieproces altijd in de gaten houden. Het deksel bestaat uit twee delen en kan worden verwijderd. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en de honingzuiger kan dus vele malen gebruikt worden.

Hoogwaardige elektrische honingzuiger: De AREBOS elektrische honingzuiger wordt aangedreven door de robuuste elektrische aandrijving. Alle andere onderdelen die in contact komen met honing zijn uiteraard gemaakt van voedselveilig SUS304 roestvrij staal. Daarnaast zijn de behuizing en het frame van de bijenkorf gemaakt van hoogglans gepolijst roestvrij staal, wat roest- en slijtvastheid garandeert. De naadloos gelaste constructie zorgt voor eenvoudige reiniging. Dit roestvrij staal is ook vakkundig afgewerkt en is absoluut stabiel.

Veilig ontwerp: Het is natuurlijk ook afsluitbaar en maakt indruk met zijn unieke ontwerp. Beide deksels zijn uitgerust met noodstopschakelaars die geactiveerd/ingeschakeld worden zodra het deksel gesloten wordt. Het voorste deksel heeft een ingebouwde veiligheidsschakelaar die de stroom uitschakelt zodra het deksel wordt geopend. Vergeleken met de meeste elektrische honingzuigers op de markt, garandeert ons model dubbele veiligheid bij het winnen van honing!

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?