Cart

Taal

Valuta

FableKids Baby Autostoeltje i-Size

Vanaf € 79,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
999992930412
FableKids - Autostoeltje i-Size Nala
Met dit autostoeltje hebben je kinderen veel plezier en comfort tijdens de volgende gezinsreis. Het Nala autostoeltje is ontworpen om een veilige reis te garanderen voor kinderen met een lengte van 76 - 150 cm. Dankzij de meervoudig verstelbare hoofdsteun kan de stoel eenvoudig worden aangepast aan het opgroeiende kind. Eenvoudige montage is gegarandeerd! Het kinderzitje is geschikt voor alle autotypes. Het stoeltje is eenvoudig te installeren in de auto - het volstaat om het te bevestigen met de Isofix of vast te gespen met de autogordel. Eenvoudige reiniging dankzij afneembare en machinewasbare hoezen.

Veiligheid voorop
NALA heeft een 3-puntsgordel die enerzijds voor een hoog veiligheidsniveau zorgt en anderzijds moeilijk los te maken is voor kinderen. Door het kinderzitje op de juiste manier aan de driepuntsgordel van de auto te bevestigen, wordt een stabiele verbinding gecreëerd die ervoor zorgt dat het zitje kan worden geplaatst zonder te verschuiven.

Isofix & Top Tether
Met de Isofix-technologie kun je het kinderzitje rechtstreeks aan de autostoel bevestigen met behulp van haken. Het is ook mogelijk om het zitje vast te maken met een veiligheidsgordel. De Top Tether-gordel zorgt voor extra veiligheid.

Lange levensduur
Nala biedt een indrukwekkend lange levensduur die voldoet aan de behoeften van opgroeiende kinderen. Je kind zit comfortabel op de kussens en zal zelfs op warme zomerdagen niet zweten. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden en kan gebruikt worden door kinderen van 76 tot 150 cm lang.

Gemakkelijk schoon te maken
Als je kind onderweg eet of drinkt, kunnen vlekken en vuil gemakkelijk worden verwijderd door de hoes en de bekleding te verwijderen en indien nodig te wassen op 30 °C. Deze praktische functie draagt bij aan het onderhoudsgemak van het zitje en helpt het altijd schoon en hygiënisch te houden.

Verstelbare hoofdsteun
Met de 8-voudig verstelbare hoofdsteun kun je het kinderzitje eenvoudig en snel aanpassen aan de grootte van je kind. Naarmate het kind groeit, kan de hoofdsteun eenvoudig omhoog of omlaag worden versteld om ervoor te zorgen dat het hoofd optimaal wordt ondersteund en tegelijkertijd de best mogelijke veiligheid en comfort wordt geboden.

Bewezen veiligheid
Dit autostoeltje van FableKids voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen ECE R129/03 en de veiligheid is bevestigd door het ATS San Marino Institute. Deze norm, ook bekend als i-Size, stelt strenge veiligheidseisen aan kinderzitjes om een hoog beschermingsniveau voor kinderen in de auto te garanderen.
SKU
999992930412
Gewicht
2,903.00 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Verstelbaarheid Rugleuning
Ja
Verstelbare Hoofdsteun
Ja
Leeftijdsgroep
vanaf 15 maanden
Brand
Fablekids
Dimensies
48 x 42 x 64 cm
Materiaal
HDPE
Materiaal Bekleding
Polyester
Materiaal Bekleding
Polyester / schuim
Aantal Pakketten
1
Veiligheidsnorm
E57-129R03/06-0014-00
Gordel
3-puntsgordel
Type Bijlage
Isofix, Top Tether of met veiligheidsgordel
Soort Bekleding
Schuim
Zitting 360° draaibaar
Nee
Bescherming tegen zijdelingse impact
Nee
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?