Cart

Taal

Valuta

Kookplaat

← Keuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos biedt een breed assortiment kookplaten van hoge kwaliteit voor verschillende keukenbehoeften en -voorkeuren. Met een verscheidenheid aan modellen, waaronder gaskookplaten, inductiekookplaten en glaskeramische kookplaten, heeft Arebos de juiste oplossing voor elke kookstijl en keukengrootte.

Arebos gaskookplaten bieden de klassieke manier van koken met een open vlam. Ze zijn robuust, betrouwbaar en maken precieze temperatuurinstellingen mogelijk voor de perfecte bereiding van je favoriete gerechten. Met tot 5 kookzones bieden ze genoeg ruimte voor verschillende potten en pannen tegelijk.

Voor een moderne en efficiënte kookervaring biedt Arebos ook een selectie inductiekookplaten. Deze maken gebruik van elektromagnetische energie om potten en pannen rechtstreeks te verwarmen, waardoor de warmte snel en nauwkeurig kan worden geregeld. Inductiekookplaten zijn energiezuinig en veilig omdat ze alleen het kookgerei verhitten en het kookoppervlak zelf koel blijft.

Arebos kookplaten van glaskeramiek combineren stijl en functionaliteit. Met hun gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk schoon te maken en geven ze je keuken een moderne look. Ze bieden een gelijkmatige warmteverdeling en zijn ideaal voor verschillende kooktechnieken. Met 4 of 5 kookzones bieden ze genoeg ruimte om verschillende gerechten tegelijk te bereiden, ideaal voor ambitieuze kookprojecten of familiemaaltijden.

Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele gaskookplaat, een moderne inductiekookplaat of een elegante glaskeramische kookplaat, Arebos heeft het juiste product voor jou. Met hoogwaardige materialen, innovatieve functies en een aantrekkelijk design zijn Arebos kookplaten de perfecte aanvulling voor elke keuken.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?