Cart

Bolderwagens

← Sport en Beweging
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bolderkar met dak - Standaard
  Vanaf € 114,90
  Toon Artikel
 2. FableKids Handkar LEO X2 Lite
  Vanaf € 239,90
  Toon Artikel
 3. FableKids LEO X4 Lite handkar
  Vanaf € 269,90
  Toon Artikel
 4. Bolderkar met dak - Premie
  Vanaf € 136,90
  Toon Artikel
 5. Bolderkar zonder dak - met telescopische duwstang
  Vanaf € 109,90
  Toon Artikel
 6. FableKids handkar LEO X2 plus
  Vanaf € 314,90
  Toon Artikel
 7. Bolderkar met dak - Eco
  Vanaf € 67,90
  Toon Artikel
 8. FableKids – LEO X4 plus
  Vanaf € 319,90
  Toon Artikel
 9. Bolderkar zonder dak - totdat 100kg
  Vanaf € 86,90
  Toon Artikel
 10. Bolderkar met dak - Luxe
  Vanaf € 136,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De opvouwbare AREBOS bolderwagen is een echte allrounder onder de transportwagens. Terwijl de bolderkar met zijn laadruimte, extra XXL-tas aan de achterkant en verschillende houders veel ruimte biedt voor uitstapjes met de kinderen, festivals of andere vrijetijdsactiviteiten, kan hij indien nodig compact worden opgevouwen.

Praktisch en gemakkelijk op te vouwen: De bolderkar is opvouwbaar en kan zelfs in de kleinste kelder of kofferbak van je auto worden opgeborgen. De kar heeft 360° zwenkbare voorwielen. Dankzij de twee stevige achterwielen blijft de kar stabiel, zelfs als hij opgevouwen is.

Hoogwaardig dak: Het afneembare dak biedt ook betrouwbare bescherming tegen de zon en regenbuien. Tegelijkertijd dient het dak van hoogwaardig nylon als regenbescherming. Het slijtvaste materiaal en de stabiele frameconstructie bieden een maximaal draagvermogen tot 100 kg.

Veelzijdige selectie: De luxe bolderkar heeft een gemakkelijk vast te pakken, verstelbaar handvat waarmee je de kar comfortabel kunt trekken. Het handvat wordt bediend door het slot, zodat je het vrij kunt verstellen.

Gemakkelijk op te bergen: De kar is ontworpen met een inklapbare frameconstructie, zodat de kar in een paar seconden kan worden opgevouwen en tot een compact formaat kan worden gemaakt. De ingeklapte handkar kan zelfs in de kleinste kelder of kofferbak van je auto worden opgeborgen.

Maximaal draagvermogen: Het stevige materiaal en de stabiele frameconstructie van de bolderwagen bieden een maximaal draagvermogen tot 100 kg. Hier komt functionaliteit samen met doordacht en functioneel design!

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?