Cart

Verkeerskegels

← Auto- en motoraccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos verkeerskegels zijn robuuste en goed zichtbare kegels die worden gebruikt voor verkeersgeleiding en veiligheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en zijn daardoor bijzonder duurzaam en weerbestendig. De kegels zijn verkrijgbaar in felle kleuren zoals oranje of geel om een goede zichtbaarheid te garanderen, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

Dankzij hun conische vorm en hoogte zijn de Arebos verkeerskegels gemakkelijk herkenbaar, zelfs van grote afstand. Ze zijn voorzien van reflecterende strepen, die ook bijdragen aan de zichtbaarheid en de veiligheid op de weg vergroten.

Arebos verkeerskegels zijn licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te gebruiken zijn op verschillende locaties. Ze zijn ideaal voor bouwterreinen, evenementen, parkeerplaatsen en andere gebieden waar tijdelijke verkeersregeling nodig is.

Kortom, Arebos verkeerskegels bieden een betrouwbare oplossing voor verkeersveiligheid en helpen ongevallen te voorkomen en de verkeersdoorstroming te verbeteren.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?