Cart

Auto-onderhouds- en -reparatiesets

← Auto en motor
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos car care & repair kits bieden een uitgebreide selectie producten om je auto te onderhouden en te repareren. In deze categorie vind je onder andere autopoetsmachines en acculaders.

Arebos autopoetsmachines zijn apparaten van hoge kwaliteit waarmee je je auto effectief en gelijkmatig kunt poetsen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en bieden professionele resultaten om de glans van je auto te behouden of te herstellen. Met verschillende opzetstukken en instellingen kun je het poetsmiddel aanpassen aan je individuele behoeften.

Arebos acculaders zijn ook van hoge kwaliteit en bieden betrouwbare prestaties bij het opladen van autoaccu's. Ze zijn eenvoudig in gebruik en bieden verschillende oplaadmogelijkheden. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden verschillende oplaadmodi om voorzichtig en efficiënt op te laden. Deze laders zijn ideaal om de levensduur van je autoaccu te verlengen en ervoor te zorgen dat je auto altijd startklaar is.

De Arebos car care & repair kits bieden alles wat je nodig hebt om je auto in topconditie te houden en zelf kleine reparaties uit te voeren.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?