Cart

Glühweinkoker

← Keuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Serveer warme dranken met gemak met AREBOS! Met de hoogwaardige glühweinketel van AREBOS kun je het koude seizoen met succes verzachten.

3in1 glühweinketel, waterkoker & kookautomaat: De professionele heetwaterdispenser biedt je constante verwarming en gemakkelijke bereiding van warme dranken zoals thee, koffie of glühwein en glühbier. Het apparaat is geschikt voor zowel catering als privégebruik. De betrouwbare helper voor de professional op de kerstmarkt, een clubbijeenkomst, een receptie met familie of vrienden, een buffet, een professioneel evenement en vele andere gelegenheden!

Veilige roestvrijstalen behuizing: Dankzij de roestvrijstalen behuizing is de glühweinketel heel gemakkelijk schoon te maken. Een ander voordeel van het materiaal is dat het voedselveilig is. Dit betekent dat er geen geurtjes of smaakjes aan de ketel blijven hangen. De afwezigheid van BPA is een groot pluspunt voor je gezondheid. Het is bewezen dat deze chemische stof de ontwikkeling van diabetes bevordert en de ontwikkeling van ongeboren kinderen belemmert. Daarom beloven we je 100% BPA te vermijden en je te beschermen. Voor veilig plezier.

Geïntegreerde kraan: De bediening van de glühweinkoker is bijzonder precies dankzij de geïntegreerde kraan. De praktische lekbak en de thermisch geïsoleerde handgrepen, die het transport van de glühweinkoker uiterst comfortabel maken, zorgen voor een nog veiliger gebruik.

Automatische oververhittingsbeveiliging: De automatische oververhittingsbeveiliging zorgt ook voor een lange levensduur van je glühwein maker, omdat schade aan het apparaat door oververhitting wordt voorkomen. De glühweinmaker is elektrisch en kan dankzij zijn lage gewicht en de benodigde standaard huishoudspanning van 220 tot 240 volt overal worden gebruikt waar een stopcontact beschikbaar is.

Hoge mate van veiligheid: De IP20-beschermingsklasse garandeert dat gevaarlijke onderdelen zo zijn opgeborgen dat ze niet per ongeluk met de vingers kunnen worden aangeraakt. Deze beschermingsklasse betekent ook dat de apparatuur beschermd is tegen vaste vreemde voorwerpen met een diameter van minstens 12,5 mm.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?