Cart

Opslag & Bestellen

← Zaken & Industrie
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Personenleidsysteem koord
  Vanaf € 19,90
  Toon Artikel
 2. Archiefkasten met Zwenkwielen 90 x 90 x 40 cm
  Vanaf € 114,90
  Toon Artikel
 3. Archiefkasten met zwenkwielen 180 x 90 x 40 cm
  Vanaf € 218,90
  Toon Artikel
 4. Archiefkasten 180 x 90 x 40 cm
  Vanaf € 184,90
  Toon Artikel
 5. Archiefkasten met 4 legplanken 180 x 90 x 40 cm
  Vanaf € 218,90
  Toon Artikel
 6. Achiefkasten 90 x 90 x 40 cm
  Vanaf € 94,90
  Toon Artikel
 7. Personenleidsysteem Airport
  Vanaf € 49,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De categorie Arebos Commercieel & Industrieel biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige producten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in kantoren, winkels, magazijnen en andere commerciële omgevingen. Deze omvatten archiefkasten in verschillende maten, met of zonder wielen, evenals meeloopsystemen die helpen organiseren en opslagmogelijkheden bieden.

De archiefkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan individuele eisen en ruimtebeperkingen. Ze bieden veilige en georganiseerde opslag voor dossiers, documenten en andere belangrijke papieren. Sommige modellen zijn voorzien van wieltjes, waardoor ze flexibel te gebruiken en gemakkelijk te verplaatsen zijn, terwijl andere vast staan en een stabiele basis voor opslag bieden.

De archiefkasten zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren zoals zwart of grijs om bij verschillende interieurstijlen te passen en voor een professionele esthetiek te zorgen. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid bij dagelijks gebruik.

Naast archiefkasten biedt Arebos ook systemen voor geleiding van personen om de verkeersstroom in goede banen te leiden, wachtruimtes te organiseren en de veiligheid te garanderen. Deze systemen bestaan uit stevige palen en barrièretouwen of -banden en zijn ideaal voor gebruik in winkels, evenementenlocaties, luchthavens en andere openbare ruimtes.

In het algemeen biedt de categorie Arebos Commercieel & Industrieel een breed scala aan producten die helpen bij het organiseren, het verhogen van de efficiëntie en het creëren van een professionele omgeving in commerciële en industriële faciliteiten.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?