Cart

Taal

Valuta

Lassen en snijden

← Speciaal gereedschap
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Plasmasnijder - incl. Accessoires
    Speciale prijs € 152,90 Normale prijs € 157,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos productcategorie "Lassen & Snijden" biedt een breed scala aan hoogwaardige gereedschappen en machines voor diverse las- en snijwerkzaamheden. De producten omvatten plasmasnijders en plaatknabbelscharen.

Plasmasnijders zijn krachtige gereedschappen die metaal kunnen snijden met behulp van een elektrisch geladen gas (plasma). Ze zijn bijzonder geschikt voor nauwkeurig en snel snijden in een breed scala aan materialen zoals staal, roestvrij staal, aluminium en koper. Plasmasnijders worden vaak gebruikt in de metaalbouw, de auto-industrie, de scheeps- en containerbouw en in de handelssector.

Plaatknabbelscharen zijn speciale gereedschappen voor het nauwkeurig knippen van plaatmetaal en dunne metalen platen. Ze maken het snijden van rechte lijnen, bochten en vormen met hoge precisie mogelijk en bieden een efficiënt alternatief voor conventioneel snijgereedschap zoals zagen of scharen. Plaatknabbelscharen worden gebruikt in verschillende gebieden zoals plaatbewerking, carrosseriebouw, de elektrische industrie en in de handel.

Arebos producten in de categorie "Lassen & Knippen" kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn robuust gebouwd en bieden nauwkeurige prestaties voor professionele gebruikers en voor gebruik in werkplaatsen, bouwplaatsen en productiefaciliteiten.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?