Cart

Taal

Valuta

Stofzuiger & Aszuiger

← Huis Techniek
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 2in1 draadloze handstofzuiger 200W incl. LED
    Vanaf € 62,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos snoerloze handstofzuigers en aszuigers bieden een praktische en efficiënte oplossing voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken. Met een verscheidenheid aan modellen en kleuren om uit te kiezen, is er een geschikt apparaat voor elke behoefte.

Arebos snoerloze handstofzuigers zijn ideaal voor het snel reinigen van vloeren, tapijten, bekleding en andere oppervlakken. Ze zijn snoerloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze bijzonder flexibel in gebruik zijn. Dankzij hun krachtige zuigkracht en duurzame batterijen bieden ze effectieve schoonmaakresultaten.

Arebos biedt ook een selectie aszuigers voor het reinigen van as van open haarden, barbecues of ovens. Deze zijn speciaal ontworpen om as op te zuigen en hebben krachtige motoren en filters voor een grondige reiniging. Ze zijn robuust en gebruiksvriendelijk, waardoor ze een praktische oplossing zijn voor het reinigen van as.

De verschillende modellen Arebos snoerloze handstofzuigers en aszuigers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van smaak en stijl. Van klassiek zwart en modern wit tot opvallende kleuren zoals rood of blauw, er is een ontwerp voor elke smaak.

Voor gebruik in huis of in de tuin, Arebos snoerloze handstofzuigers en aszuigers bieden een betrouwbare en efficiënte schoonmaakoplossing in verschillende modellen en kleuren.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?