Cart

Tuinslanghaspels

← Tuinbenodigdheden
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Automatische tuinslanghaspel 20 m
  Vanaf € 64,90
  Toon Artikel
 2. Automatische tuinslanghaspel 15 m
  Vanaf € 61,90
  Toon Artikel
 3. Automatische tuinslanghaspel 30 m
  Vanaf € 81,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met de praktische AREBOS tuinslanghaspel als opbergsysteem behoren gevaarlijk struikelgevaar en slordige slangen tot het verleden. Dankzij de slangenbox kunnen slangen elegant worden opgeborgen en snel worden opgehaald als ze nodig zijn. Het is de ideale oplossing om je tuin eenvoudig en moeiteloos te onderhouden.

Draaibare muurbeugel en lange slang: De slanghaspel kan aan de muur worden bevestigd en kan 180 graden worden gedraaid, wat zorgt voor een groter besproeiingsgebied. De tuinslanghaspel is verkrijgbaar in lengtes van 15m, 20m en 30m (afhankelijk van het model).

Automatische oproller: De slanghaspel heeft een automatisch oprolmechanisme met een geïntegreerd stopmechanisme, zodat u de tuinslang eenvoudig kunt oprollen en vastzetten op elke gewenste lengte. De AREBOS slangenbox heeft een snelkoppeling en een praktische 1/2" slangaansluiting.

Duurzame behuizing: De behuizing van de tuinslanghaspel is UV-bestendig en beschermt de slang tegen slijtage. Dankzij de praktische handgreep kan de tuinslanghaspel flexibel en handig worden gedragen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?