Cart

Motorsteun

← Auto- en motoraccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos motorstandaard is een robuuste en betrouwbare oplossing voor het veilig en gemakkelijk monteren, demonteren en opslaan van motoren. Het is speciaal ontworpen om motoren van verschillende afmetingen en gewichten veilig vast te houden en biedt een stabiel platform voor het werken aan verbrandingsmotoren en elektromotoren.

De motorstandaard heeft meestal een stevig stalen frame dat zorgt voor een hoog draagvermogen. Het ontwerp is vaak uitgerust met verstelbare armen waarmee de motor stevig kan worden vastgezet en flexibel kan worden aangepast aan verschillende motorafmetingen.

Sommige modellen hebben wielen die het gemakkelijker maken om de motor door de werkplaats te verplaatsen, evenals een zwenkfunctie die het gemakkelijker maakt om aan verschillende kanten van de motor te werken. Bovendien kunnen veel motorstandaards worden gekanteld om de motor in de optimale werkpositie te brengen.

Het gebruik van een motorstandaard zoals de Arebos motorstandaard maakt het werken aan motoren veel gemakkelijker en draagt bij aan de veiligheid en efficiëntie, vooral in werkplaatsen en bij hobbyprojecten.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?