Cart

Automatische Kabelhaspel

← Tuinbenodigdheden
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Efficiënt werken in werkplaatsen in de tuin of thuis. Automatische kabelhaspel voor wandmontage met praktisch oprolmechanisme. Deze robuuste, 180° draaibare kabelhaspel houdt je werkplek netjes. Niets raakt in de war of in de knoop. En de nette opberging van de stroomkabel zorgt voor een lange levensduur.

Stevige behuizing en lange kabel: De kabelhaspel bestaat uit een grote behuizing van polypropyleen. De stevige kunststof behuizing is UV-bestendig en beschermt de kabel tegen slijtage. De kabelhaspel is uitgerust met een 10 m, 15 m en 20 m (afhankelijk van het model) lange kabel, zodat je gemakkelijk elk werkgebied binnen deze straal kunt bereiken.

Eenvoudig oprollen en met kabelrem: Dankzij het automatische oprolmechanisme van de kabelhaspel kun je de kabel eenvoudig op de gewenste lengte trekken. De kabel vergrendelt op de gewenste positie om spanningsvrij te kunnen werken. Na een korte ruk wordt de vergrendeling losgelaten en trekt de kabel automatisch weer in.

Klaar voor onmiddellijk gebruik: Deze automatische kabeloproller wordt voorgemonteerd geleverd, inclusief een praktische, afneembare muurbeugel en uitklapbare draaggreep en is klaar voor onmiddellijk gebruik. De muurbevestiging gebeurt met de meegeleverde pluggen en schroeven.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?