Cart

FableKids Autostoel MIKA i-Size

Vanaf € 52,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999992956387
FableKids - Mika autostoel
Het FableKids autostoeltje is ontwikkeld om een veilige reis te garanderen voor kinderen met een lengte van 76 - 150 cm. Dankzij de meervoudig verstelbare hoofdsteun kan de stoel eenvoudig worden aangepast aan het opgroeiende kind. Eenvoudige montage is gegarandeerd! Het kinderzitje is geschikt voor alle autotypes. Het stoeltje is eenvoudig te installeren in de auto - je hoeft het alleen maar vast te maken. Eenvoudige reiniging dankzij afneembare en machinewasbare hoezen.

Al voor de allerkleinsten
Het autostoeltje heeft een zachte en comfortabele inleg voor kinderen vanaf 15 maanden en een lengte van 76-105 cm. Je kind zit comfortabel op de kussens en breekt zelfs op warme zomerdagen geen zweet uit. De verstelbare hoofdsteun, de afneembare rugleuning en het flexibele gebruik op verschillende leeftijden maken langdurig gebruik mogelijk.

Bescherming van alle kanten
De speciaal ontworpen zijbescherming absorbeert de kracht van een botsing van opzij of van achteren, beschermt het hoofd en de schouders en minimaliseert mogelijke verwondingen die van de zijkanten van het voertuig kunnen komen, waardoor de veiligheid toeneemt. Deze functie is bedoeld om de veiligheid van je kind van alle kanten te maximaliseren en een soepelere rijervaring te bieden.

Veiligheid voorop
MIKA heeft een 3-puntsgordel die een hoge mate van veiligheid biedt en moeilijk te openen is voor kinderen. Door het kinderzitje correct aan de driepuntsgordel van de auto te bevestigen, ontstaat een stabiele verbinding die ervoor zorgt dat het zitje kan worden geplaatst zonder te verschuiven.

Verstelbare en versterkte hoofdsteun
Dankzij de in 4 posities verstelbare hoofdsteun kan het kinderzitje eenvoudig en snel worden aangepast aan de grootte van je opgroeiende kind, terwijl het hoofd en de nek op betrouwbare wijze worden ondersteund. Het versterkte ontwerp zorgt voor meer stabiliteit en bescherming, vooral bij zijwaartse botsingen. 

Gemakkelijk onderhoud
Als je kind onderweg eet of drinkt, kunnen vlekken en gemorste vloeistoffen eenvoudig worden verwijderd door het inzetstuk en de bekleding te verwijderen en indien nodig op 30°C te wassen. Deze praktische functie draagt bij aan het onderhoudsgemak van het zitje en helpt het altijd schoon en hygiënisch te houden.

Geteste veiligheid
Dit autostoeltje van FableKids voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen ECE R129/03 en de veiligheid is bevestigd door het ATS San Marino Institute. Het biedt een betrouwbare veiligheidsoplossing om je kind te beschermen tijdens het rijden.
SKU
9999992956387
Gewicht
3,150.00 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Verstelbaarheid Rugleuning
Ja
Verstelbare Hoofdsteun
Ja
Leeftijdsgroep
Vanaf 15 maanden
Brand
Fablekids
Dimensies
44,5 x 41 x 68-75 cm
Materiaal
HDPE polyethyleen
Materiaal Bekleding
100% Polyester
Gebruiker Gewicht Max.
36 kg
Aantal Pakketten
1
Veiligheidsnorm
ECE R129/03
Gordel
3-puntsgordel
Type Bijlage
Met veiligheidsgordel
Soort Bekleding
Schuim
Zitting 360° draaibaar
Nee
Bescherming tegen zijdelingse impact
Nee
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?