Cart

Laadbruggen

← Auto- en motoraccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Als hobbyklussers geen ruimte hebben voor een professioneel hefplatform in hun eigen garage, of als de vloer niet geschikt is voor montage, is het de moeite waard om deze oprijplaten met hydraulische vijzels te gebruiken. Deze oprijplaat voor auto's of fietsen hoeft niet moeizaam te worden bevestigd of verankerd, maar kan precies worden gebruikt waar het nodig is. Hij kan dan worden opgeborgen om ruimte te besparen, bijvoorbeeld in de garage of kelder.

AREBOS oprijplaat geschikt voor je voertuig: De oprijplaat voor je auto, fiets of motor bestaat uit een stevige stalen constructie. Met de handbediende hydraulische krik kan het platform traploos omhoog worden gebracht. Dit maakt het nog gemakkelijker om werkzaamheden onder het voertuig uit te voeren. Eenvoudige kriksteunen hebben in vergelijking een heel klein contactoppervlak. Daarom moeten ze precies op de juiste plek onder het voertuig worden geplaatst.

Praktisch en in hoogte verstelbaar: Met de combinatie van oprijplaat en krik daarentegen wordt het voertuig eenvoudig omhoog gereden en vervolgens naar behoefte aan één kant omhoog gebracht. Elke oprijplaat wordt geleverd met een hydraulische krik die er een klein hefplatform van maakt. Dit is zeer gebruiksvriendelijk, traploos in hoogte verstelbaar en biedt iets meer ruimte om onder het voertuig te werken.

Maximale veiligheid en hoog draagvermogen: Dankzij het robuuste ontwerp heeft de oprijplaat een draagvermogen van 2 ton in overeenstemming met de CE-norm. Het platform kan worden vastgezet met twee veiligheidsbouten voor extra veiligheid. Deze zijn vastgemaakt aan de frameconstructie en kunnen niet verloren gaan.

Compatibel met een groot aantal voertuigen: Het platform van 400 x 270 mm zorgt ervoor dat het voertuig stevig staat. Het basisoppervlak van 1150 x 325 mm geeft de oprijplaten een stevige ondergrond.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?