Cart

FableKids autostoel Isofix 360° NOBLE i-Size

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
UIT VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999929304115
Product Image 1

360° draaibaar kinderzitje
NOBLE heeft een 360° draaifunctie. Dit maakt het enerzijds gemakkelijker om je kind in te zetten en vast te gespen. Aan de andere kant kun je beslissen of je kind vooruit of achteruit reist. De reboarder is de veiligste manier voor kleine kinderen om te reizen.

Product Image 2

Stootbescherming & zonnekap
Aan de zijkant van het autostoeltje zit een botsbeveiliging die de impact op het stoeltje bij een ongeluk minimaliseert. NOBLE heeft een verstelbare zonnekap zodat je kind niet wordt blootgesteld aan hinderlijk zonlicht.

Product Image 3

Veiligheid voorop
NOBLE heeft een 5-puntsgordel die zorgt voor een hoog veiligheidsniveau en die moeilijk los te maken is voor kinderen. Door het kinderzitje op de juiste manier aan de 5-puntsgordel van de auto te bevestigen, ontstaat er een stabiele verbinding die ervoor zorgt dat het zitje zonder beweging kan worden geplaatst.

Product Image 4

Isofix B1
Met de Isofix-technologie kun je het kinderzitje rechtstreeks aan de autostoel bevestigen met haken. Het is ook mogelijk om de veiligheidsgordel vast te maken. De bovenste tuiriem zorgt voor extra veiligheid.

Product Image 5

Lange levensduur
Noble biedt een indrukwekkend lange levensduur die voldoet aan de behoeften van opgroeiende kinderen. Je kind zit comfortabel op de kussens en zal niet zweten, zelfs niet op warme zomerdagen. Het kan gebruikt worden door kinderen tussen 40 en 150 cm lang.

Product Image 6

Gemakkelijk schoon te maken
Als je kind onderweg eet of drinkt, kunnen vlekken en vuil gemakkelijk worden verwijderd door de bekleding te verwijderen en eventueel te wassen op 30 °C. Door deze praktische functie is het zitje gemakkelijk te onderhouden en blijft het altijd schoon en hygiënisch.

Product Image 7

Verstelbare hoofdsteun
Met de 8-voudig verstelbare hoofdsteun kun je het kinderzitje snel en eenvoudig aanpassen aan de grootte van je kind. Naarmate het kind groeit, kan de hoofdsteun eenvoudig omhoog of omlaag worden versteld om ervoor te zorgen dat het hoofd optimaal wordt ondersteund en de veiligheid en het comfort optimaal zijn.

Product Image 8

Geteste veiligheid
Dit autostoeltje van FableKids voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen ECE R129/03 en de veiligheid is bevestigd door het ATS San Marino Institute. Deze norm, ook bekend als i-Size, specificeert strenge veiligheidseisen waaraan autostoeltjes moeten voldoen om een hoog beschermingsniveau voor kinderen in de auto te garanderen.

SKU
9999929304115
Gewicht
2,545.00 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Verstelbare Hoofdsteun
In hoogte verstelbaar in 8 posities
Brand
Fablekids
Dimensies
53 x 45 x 65 cm
Materiaal
HDPE
Materiaal Bekleding
Polyester / schuim
Aantal Pakketten
1
Veiligheidsnorm
E57*129R03/06*0016
Gordel
5-puntsgordel
Type Bijlage
Isofix, Top Tether of met veiligheidsgordel
Compatibel met kinderzitjes
Semi-universeel
Rijrichting
vooruit & achteruit
Max. Gewicht van kind tegen rijrichting in
18 kg
Maximale grootte van het kind
150 cm
Minimumlengte van het kind
40 cm
Zitting 360° draaibaar
Ja
Bescherming tegen zijdelingse impact
Ja
Geschikte lichaamslengte naar achteren
40 - 75 cm
Geschikte lichaamslengte naar voren
76 - 150 cm
Productfamilie
Infant Car Seat
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?