Cart

Inductie Stoom Juicer

← Keuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos inductie-stoomsapcentrifuge is een innovatief apparaat dat is ontworpen om vruchtensappen en siropen op een efficiënte en zachte manier te produceren. De moderne inductietechnologie zorgt voor een gelijkmatige en nauwkeurige verhitting, waardoor de smaken en voedingsstoffen van het fruit optimaal behouden blijven.

Deze stoomsapcentrifuge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor robuust en duurzaam. Hij heeft verschillende stapelbare niveaus, waaronder een grote sapopvangbak, een fruitmand en een deksel. De fruitmand biedt voldoende ruimte om verschillende soorten fruit te verwerken, van bessen en appels tot sinaasappels en druiven.

De bediening van de Arebos inductie-stoomsapcentrifuge is eenvoudig en ongecompliceerd. Eerst wordt het fruit gewassen, gesneden en in de fruitmand geplaatst. Vervolgens wordt er water in de sapcontainer gegoten en wordt het apparaat ingeschakeld. De inductietechnologie verhit het water, genereert stoom en leidt het door het fruit in de fruitmand. De resulterende stoom onttrekt voorzichtig het sap uit het fruit, dat vervolgens wordt opgevangen in de sapcontainer.

Een ander voordeel van de Arebos inductie-stoomsapcentrifuge is zijn veelzijdigheid. Naast het extraheren van sap kun je er ook siroop, gelei en andere heerlijke fruitproducten mee maken. Het apparaat is ook gemakkelijk schoon te maken omdat de afzonderlijke onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Al met al is de Arebos inductie-stoomsapcentrifuge een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan verse, zelfgemaakte vruchtensappen en -producten. Met zijn efficiëntie, zachte verwerking en eenvoudige bediening is het een aanwinst voor elke keuken.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?