Cart

Taal

Valuta

Multi Function Tool 300W

€ 42,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260627423323

[KRACHTIG] Hier is de schokvrije start van de krachtige 300 W motor gewaarborgd, die zelfs moeilijke taken met constant hoge prestaties uitvoert. Snelheid instelbaar van 1 tot 6 voor een optimale aanpassing aan het betreffende materiaal.

[FLEXIBEL] Hoogste flexibiliteit dankzij snelspansysteem. Het ophalen van gereedschap is dan ook aangenaam en snel! Wisselen van materiaal zonder gereedschap; snelle en gebruiksvriendelijke bediening.

[COMPACT EN DRAAGBAAR] Professioneel en praktisch ontwerp maakt het multifunctionele gereedschap handiger om te dragen en te gebruiken. Alle accessoires zijn beschermd tegen vuil en beschadiging in de praktische koffer.

[ERGONOMISCH] Door de ergonomisch gevormde handgreep is het multifunctionele gereedschap ideaal voor precieze toepassingen. Het ergonomische handvat past zich optimaal aan de hand aan, geeft een veilig gevoel door de pasvorm in de handpalm.

[UITGEBREIDE ACCESSOIRES] Bent u op zoek naar een veelzijdig gereedschap waarmee u dankzij verwisselbare opzetstukken verschillende klussen rondom huis en tuin zelf kunt doen? Met een multifunctioneel gereedschap zit u wat dat betreft aan de veilige kant en bespaart u zich de aanschaf van verschillende apparaten.
AREBOS multifunctioneel gereedschap - praktische alleskunner

Multigereedschappen zijn oscillerende multifunctionele gereedschappen die kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals zagen, slijpen, snijden, schrapen, schrapen, uitsparingen maken en vijlen. Eenmaal ingeschakeld oscilleert hij continu en betrouwbaar tot 22.000 keer per minuut. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld lijmresten van een tapijt wilt verwijderen of de siliconenvoegen in de badkamer wilt vernieuwen. Dankzij het brede scala aan toepassingen met verwisselbare hulpstukken kunt u al uw werk rond het huis en de tuin met slechts één gereedschap doen. Met het multifunctionele gereedschap speelt u in alle opzichten op safe, want u krijgt dit multifunctionele gereedschap in TÜV-geteste kwaliteit als garantie voor hoge waarde, veiligheid en functionaliteit.


Regeling met zes versnellingen
Het brede scala aan instellingen omvat de eenvoudig instelbare snelheid van 15.000 tot 22.000 tpm. Dankzij de maximaal 6 snelheidsniveaus kan het vermogen flexibel worden aangepast aan het materiaal en de toepassing om perfecte resultaten te bereiken.


Bespaar tijd
Tijdswinst dankzij het snelspansysteem. Het gereedschap wordt comfortabel en snel opgepakt! Trek gewoon aan de spanhendel, verwissel het aanbouwdeel zonder gereedschap en plaats het variabel in een van de 12 mogelijke werkrichtingen.


Veilig en aangenaam werk
Handig multifunctioneel gereedschap met uitstekende behuizing en ergonomische handgreep. Onze allrounder is ideaal geschikt voor bijna alle toepassingsgebieden en wordt een onmisbare helper voor u. De traploze voorkeuze van het oscillerende toerental maakt optimaal, materiaalspecifiek werken mogelijk.


Geïntegreerde stofafzuiging voor schoon werken
Op de stofzuigeradapter kan een geschikte stofzuiger worden aangesloten. Dit zorgt altijd voor een schone werkomgeving en prettig werken. Hoog rendement dankzij doordachte accessoires.


Uitgebreid assortiment
Het uitgebreide assortiment accessoires maakt de elektrische multitool tot de ideale helper voor alle professionele knutselwerkzaamheden. Bovendien ontvangt u ons gereedschap in een praktische, slagvaste draagtas.


Extra handvat
Uitgerust met een extra handvat biedt de machine veel comfort en flexibiliteit tijdens het gebruik. De extra handgreep biedt optimale ergonomie en een extra, stevige grip. Het dient voor nauwkeurige geleiding, trillingsgedempt en vermoeidheidsvrij werken.

SKU
4260627423323
Gewicht
2,585.00 kgs
Kleur
Rood
Leveringsomvang
1x multifunctioneel gereedschap
1x stofafzuiger
2x stofzuiger adapter
1x schuurplaat
1x wisselzaagblad
1x halfrond zaagblad
1x schraper
20x schuurpapier
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Beschermingsklasse
Class 2
Speciale Kenmerken
 • Zagen
 • Schuren
 • Slijpen
 • Frezen
 • Snijden
 • Inkorten
 • Polijsten
Gereedschapsset Omvat:
 • Stofafzuigsysteem
 • Vacuümadapter
 • Slijpplaat
 • Reservezaagblad
 • Halfrond zaagblad
 • Schraper
 • Schuurpapier
Brand
Arebos
Modelnaam
AR-HE-MW300
Aantal Pakketten
1
Rotatiesnelheid
22000
Rotatiesnelheid Min.
15000
Type Voeding
Netaansluiting
Onzekerheid (K)
3 dB
Spanning
220 – 240 V AC
Productfamilie
Multitool
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?