Cart

Sloophamer

← Elektrisch Gereedschap
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos sloophamer is een krachtig stuk gereedschap dat speciaal is ontwikkeld voor het slopen van beton, metselwerk en andere harde materialen. Met zijn indrukwekkende slagkracht en robuuste ontwerp maakt de sloophamer efficiënt werken mogelijk, zelfs in veeleisende bouwplaatsomgevingen.

De sloophamer heeft een krachtige motor die een hoge slagenergie genereert om snel en precies door materialen heen te breken. Dankzij het ergonomische ontwerp en de trillingsdempende handgreep ligt de sloophamer comfortabel in de hand en kun je er lange tijd comfortabel mee werken.

De Arebos sloophamer is veelzijdig en geschikt voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelf projecten. Hij is compatibel met verschillende hulpstukken en beitels om verschillende sloopklussen aan te pakken en biedt daardoor veel flexibiliteit en veelzijdigheid.

Samengevat is de Arebos sloophamer een betrouwbaar en krachtig stuk gereedschap voor het slopen van harde materialen dat zowel in de professionele bouw als in de particuliere sector goed tot zijn recht komt.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?