Cart

Dakmontageset

← Bevestigingen
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De NuaSol dakmontageset biedt een robuuste en betrouwbare oplossing voor het monteren van zonnepanelen op trapezium- en pannendaken. De aluminium profielen zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en een lange levensduur.

De set bevat alle benodigde onderdelen, waaronder de aluminium profielen, bevestigingsschroeven en bevestigingsaccessoires. De profielen zijn licht maar sterk, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te installeren zijn.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium is de set corrosiebestendig en weerbestendig, waardoor langdurige prestaties en duurzaamheid gegarandeerd zijn. De profielen zijn ook ontworpen voor een optimale uitlijning van de zonnepanelen om de energieproductie te maximaliseren.

De NuaSol dakmontageset biedt een veelzijdige oplossing voor verschillende soorten daken en maakt het mogelijk om zonnepanelen veilig te monteren zonder het dakoppervlak te beschadigen. Met deze kit kunnen huiseigenaren en installateurs efficiënt en betrouwbaar zonnepanelen op hun daken monteren om schone en duurzame energie op te wekken.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?