Cart

Navigatiesystemen

← Opslag & Bestellen
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Personenleidsysteem koord
    Vanaf € 19,90
    Toon Artikel
  2. Personenleidsysteem Airport
    Vanaf € 47,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze voetgangersgeleidingssystemen zorgen voor een organisatie conform de salon zonder enige moeite!

Perfect uitgerust: Het AREBOS "Airport" voetgangersgeleidingssysteem wordt gekenmerkt door zijn visuele aantrekkingskracht en hoge mate van flexibiliteit. De afbakeningsstandaarden zijn gemaakt van roestvrij staal. Rode, uitschuifbare afbakeningsstroken zijn erin geïntegreerd.

Eenvoudige aansluiting van de slagboomstandaarden: een willekeurig aantal standaarden kan naast elkaar worden geplaatst. Omdat elke staander bevestigingspunten heeft voor het lint in een hoek van 90 graden met een 4-voudige kop met 3 bevestigingsmogelijkheden en een zeer zware voet, kunnen ook verbindingen "om de hoek" probleemloos worden gerealiseerd.

Het AREBOS geleidingssysteem "VIP" is net als "Airport" in ons assortiment verkrijgbaar in goud en zilver. Dit betekent dat het uiterlijk kan worden aangepast aan uw toepassingsgebied en uw wensen. Elke standaard heeft bevestigingspunten in een hoek van 45 graden voor de tape. De hoogwaardige voetgangersgeleidingssystemen kunnen naar wens worden uitgebreid. De fluwelen koorden zijn verkrijgbaar als bijpassende accessoires.

Hoogwaardige afwerking van roestvrij staal: Alle onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze zonder problemen buiten gebruikt kunnen worden. De voeten van onze voetgangersgeleidingssystemen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat de vloer beschermt en geen krassen achterlaat.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?