Cart

Versnellingsbak- en autokrikken

← Auto- en motoraccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos transmissiekrikken zijn hydraulische krikken van hoge kwaliteit, ontworpen om het heffen en laten zakken van voertuigen en andere zware lasten te vergemakkelijken. Met een hefvermogen van 0,5 ton zijn ze ideaal voor kleinere voertuigen zoals auto's, motoren of lichte vrachtwagens.

Deze versnellingsbakkrikken zijn uitgerust met een robuust voetpedaal of hefstang voor eenvoudige bediening en nauwkeurige controle. Ze bieden een veilige en stabiele houvast tijdens het hefproces en zijn geschikt voor professioneel gebruik in werkplaatsen en voor privégebruik.

Bovendien hebben de Arebos transmissiekrikken een lage instap tot 3 ton, waardoor ze ook geschikt zijn voor grotere voertuigen zoals SUV's en bestelwagens. Hierdoor zijn het veelzijdige gereedschappen die voor verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden.

Naast de transmissiekrikken biedt Arebos ook kwalitatieve krikken en kriksteunen die zorgen voor veiligheid en stabiliteit bij het werken onder het voertuig. Met hun robuuste constructie en betrouwbare prestaties zijn de krikken en kriksteunen van Arebos de ideale aanvulling voor elke werkplaats of garage.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?