Cart

Ijsmachine

← Keuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ijsblokjesmachine - 2,2 l
    Vanaf € 96,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bereiding van ijsblokjes gemakkelijk gemaakt: met de perfecte AREBOS ijsblokjesmachine met zeer hoge efficiëntie, dankzij welke je snel en gemakkelijk koele drankjes kunt bereiden op het feest, op kantoor of waar je maar wilt. Perfect voor ijskoffie, koele fruitshakes of drankjes op warme zomerdagen! Terwijl de ijsblokjesmaker zorgt voor een constante toevoer, kun je genieten van een ontspannen samenzijn met vrienden en familie en genieten van een koel drankje.

Slim ontwerp: De productie van ijsblokjes wordt automatisch geregeld dankzij het digitale display. Het bedieningspaneel informeert je over de maximale vulhoeveelheid en het huidige waterniveau. Onze ijsblokjesmachines bereiken 8-13 minuten na een paar cycli. Tot 12 kg ijsblokjes in 24 uur met waterreservoir van 2,2 liter.

Snelle koeling en betere isolatie: 9 verdampers van zuiver koper met nikkelcoating, die worden gekenmerkt door snelle koeling en sterke corrosiebestendigheid. De ijsmaker koelt snel, maakt weinig geluid en verbruikt weinig stroom. Een dikke schuimlaag isoleert de kou effectief.

Zelfreinigende functie: Het automatische reinigingsprogramma neemt veel werk uit handen bij het schoonmaken na gebruik van de ijsblokjesmachine. Wanneer het zelfreinigingsprogramma is voltooid, schakelt het apparaat automatisch over op stand-by. De ijsblokjesmaker kan eenvoudig worden bediend met vier knoppen direct onder het display. Hier kan ook de aan/uit-timer worden geprogrammeerd.

Hoogwaardig materiaal: De AREBOS ijsblokjesmaker heeft een modern design met een elegante behuizing van geborsteld roestvrij staal. Er klinkt een alarm en de LED-lampjes geven aan wanneer het waterpeil te laag is of het ijsblokjesbakje vol is. Hij heeft ook een transparant kijkvenster in het deksel zodat je altijd de status van de ijsblokjes in de gaten kunt houden.

Eenvoudige bediening: De ijsmachine is heel eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop produceert hij ijsblokjes in drie verschillende formaten (klein/middelgroot/groot of klein/groot, afhankelijk van het model), die ideaal zijn voor het koelen van drankjes of kleine openingen van waterflessen, voedsel, smoothies en eerste hulp.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?