Cart

Taal

Valuta

Gewicht bank

← KM-Fit
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De KM-Fit gewichtsbank is een veelzijdige en robuuste trainingsbank die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Hij is speciaal ontworpen voor krachttraining en biedt een solide en veilig platform voor verschillende oefeningen.

De gewichtsbank heeft een verstelbare rugleuning, waardoor het mogelijk is om verschillende hellingshoeken in te stellen om verschillende spiergroepen te trainen. Daarnaast kan de zitpositie naar wens worden aangepast voor een optimale uitvoering van de oefeningen.

De constructie van de KM-Fit gewichtsbank is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt een hoge stabiliteit en duurzaamheid. De bekleding is dik en comfortabel, wat zorgt voor een aangename trainingservaring.

Bovendien heeft de gewichtsbank geïntegreerde beenrollen, die een veilige fixatie tijdens de training mogelijk maken en tegelijkertijd de belasting op het lichaam verminderen.

De KM-Fit gewichtsbank is compact en ruimtebesparend, waardoor hij ideaal is voor gebruik thuis of in kleine sportscholen. Met zijn veelzijdigheid en robuuste constructie is het een uitstekende keuze voor iedereen die zijn krachttraining naar een hoger niveau wil tillen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?