Cart

Doe-het-zelf

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 121

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 121

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos productcategorie voor doe-het-zelvers biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardig elektrisch gereedschap, handgereedschap en werkplaatsuitrusting voor alle doe-het-zelf behoeften. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan elektrisch gereedschap zoals sloop- en hamerboren, bovenfrezen, haakse slijpers en elektrische zagen zoals decoupeerzagen en reciprozagen. Voor precisiebewerking bieden we groef- en kantfreesmachines en polijst- en slijpmachines, waaronder betonslijpmachines en slijpmachines met lange hals.

Naast elektrisch gereedschap bieden we een breed assortiment handgereedschap, waaronder diverse gereedschapskoffers met of zonder gereedschap, doorslijpschijven en Torx-doppen. Voor het reinigen van pijpen bieden we innovatieve oplossingen zoals pijpcamera's en pijpreinigingsslangen.

Onze werkplaatsuitrusting omvat industriële stofzuigers en stofzuigerzakken, persluchtslanghaspels, compressoren, werkplaatswagens met of zonder gereedschap, onderhoudswagens, platformwagens, kabellieren en robuuste rekkensystemen zoals zware rekken en wandrekken. We bieden ook praktische accessoires zoals werkplaatskrukken en zwenkarmen voor een efficiënte werkomgeving.

Voor speciale vereisten in ruwbouw en beton bieden we een selectie gespecialiseerde gereedschappen zoals betontrilnaalden en handmixers. Daarnaast omvat ons assortiment las- en snijgereedschap zoals plasmasnijders en plaatknabbelscharen om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken.

Of je nu een ervaren vakman bent of een doe-het-zelver, Arebos biedt producten van hoge kwaliteit die betrouwbaarheid, precisie en prestaties combineren om je doe-het-zelfprojecten tot een goed einde te brengen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?