Cart

Speciaal gereedschap

← Doe-het-zelf
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos productcategorie "speciaal gereedschap" biedt een breed assortiment gereedschappen voor diverse toepassingen op het gebied van ruwbouw, beton, lassen en snijden. Arebos biedt betontrilnaalden en handmixers voor ruwbouw en beton. Deze gereedschappen zijn speciaal ontworpen voor het efficiënt mengen en verdichten van betonmengsels, waardoor ze ideaal zijn voor bouwprojecten zoals funderingen, bestratingen, trappen en andere betonconstructies.

Voor lassen en snijden biedt Arebos plasmasnijders en plaatknabbelscharen aan. Plasmasnijders zijn krachtige gereedschappen die plasma gebruiken om metaal te snijden. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van nauwkeurig snijden in dun plaatmetaal tot snel snijden in dikker metaal. Plaatbeitels zijn ideaal voor het snijden van plaatmetaal en andere dunne materialen. Ze maken precieze zaagsneden mogelijk en zijn bijzonder nuttig voor werk waarbij een zuivere rand essentieel is.

Alle Arebos speciale gereedschappen worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Ze zijn robuust gebouwd om de eisen van professioneel gebruik te weerstaan, terwijl ze de gebruiker gebruiksgemak en comfort bieden. Met deze gereedschappen kunnen aannemers, vaklui en doe-het-zelvers hun projecten efficiënt en nauwkeurig afronden.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?